رهبر تازه منصوب شده شاخه خراسان داعش، عضو شبکه حقانی است

0
788

سرپرست وزارت داخله: رهبر تازه منصوب شده شاخه خراسان داعش، عضو شبکه حقانی است

۱۳اسد , ۱۳۹۹

۸صبح، کابل: محمدمسعود اندرابی، سرپرست وزارت امور داخله، می‌گوید که شهاب‌ المهاجر، رهبر تازه منصوب شده شاخه خراسان گروه داعش، عضو شبکه حقانی است.

سرپرست وزارت امور داخله روز دوشنبه، سیزدهم اسد، در توییتی نوشت که شبکه حقانی و گروه طالبان فعالیت‌های تروریستی خود را روزانه در افغانستان انجام می‌دهند، اما هنگامی که این حملات آن‌ها را به اهداف سیاسی‌شان نرساند، آن را به گروه داعش نسبت می‌دهند.

این در حالی است که اخیراً گروه طالبان دست‌داشتن در برخی از حملات مر‌گ‌بار در کشور را رد کرده است. این گروه در مواردی حتا برخی حلقات درون‌حکومتی را به اجرای چنین حملات متهم می‌کند.

گروه طالبان مسوولیت حمله‌‌ی موتر بمب‌گذاری شده در ولایت لوگر را که روزی پیش‌تر از عید قربان انجام شد و در آن دست‌کم نه نفر کشته شدند، برعهده نگرفت.

حمله مهاجمان به زندان ننگرهار که شام روز یک‌شنبه آغاز شد و حدود ۲۰ ساعت ادامه یافت، در نخستین ساعات از سوی گروه طالبان دست داشتن افراد این گروه در آن رد شد.

گروه داعش مسوولیت این حمله را بر عهده گرفته است. مقام‌های محلی ننگرهار گفته‌اند که در این حمله دست‌کم ۲۵ نفر کشته و ۴۸ تن دیگر زخمی شده‌اند. ده مهاجم در این حمله دست داشته‌اند.

گفتنی است که عبدالله اورکزی مشهور به اسلم فاروقی پیش از این رهبر شاخه خراسان گروه داعش بود. ریاست عمومی امنیت ملی در شانزدهم حمل اعلام کرد که عبدالله اورکزی را همراه با ۱۹ همکارش را طی عملیاتی بازداشت کرده است.

پاسخ ترک

Please enter your comment!
Please enter your name here