ترامپ 2 نظامی آمریکایی متهم به جنایت جنگی در افغانستان را عفو کرد

0
1124

ترامپ 2 نظامی آمریکایی متهم به جنایت جنگی در افغانستان را عفو کرد

به گزارش خبرگزاری فارس، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا  2 نظامی آمریکایی متهم به جنایت جنگی در افغانستان، را تبرئه کرد.

به نوشته واشنگتن پست، رهبران پنتاگون اعلام کردند این دخالت ترامپ می‌تواند به نظم و انضباط نظامی آسیب وارد کند.

این روزنامه آمریکایی، نوشت: وزیر دفاع آمریکا چند روز پیش با ترامپ دیدار کرده و خواستار عدم مداخله وی در امور نظامی شده است.

«کلینت لورنس» و «متیو گلستاین» دو نظامی آمریکایی در افغانستان و «ادوارد گالاگر» عضو دیگر ارتش ایالات متحده در سوریه مشمول عفو ترامپ قرار گرفته‌اند.

لورنس در سال 2012 در افغانستان به نیروهای خود دستور داده بود با سلاح سنگین به 3 غیرنظامی موتور سوار افغان شلیک کنند. در اثر این اقدام، دو موتور سوار کشته و دیگری مجروح شد.

این نظامی آمریکایی پس از محاکمه مجرم شناخته شده و در حال گذراندن 19 سال حکم زندان خود بود، اما با عفو ترامپ از زندان آزاد شد.

گلستاین دیگر نظامی آمریکایی متهم به کشتن یک عامل انتحاری طالبان در سال 2010 قرار بود ماه دیگر محاکمه شود، اما این دستور رئیس جمهوری آمریکا وی را از ادامه محاکمه رها کرد.

ترامپ در صفحه توئیتر خود در مورد وی نوشت: گلستاین در حالی که در خارج از کشور یک توریست را از پای در آورده از سوی نظام ما به مرگ محکوم شده و من به درخواست تعداد زیادی این پرونده را بازنگری کردم.

وی در سال 2011 به کشتن عامل طالبان اعتراف کرد، اما ارتش آمریکا پس از تحقیقات وی را تبرئه و پرونده‌اش را مختومه کرد. با این حال، گلستاین در سال 2016 بار دیگر این موضوع را در مصاحبه‌ای با فاکس‌نیوز پیش کشید که منجر به بازگشایی پرونده وی در محاکم آمریکایی شد

پاسخ ترک

Please enter your comment!
Please enter your name here