انفجار در میان نمازگزاران در بغلان دو کشته برجا گذاشت
سه شنبه، ۱۴ جوزا ۱۳۹۸
۸صبح، کابل: انفجاری در ولسوالی نهرین ولایت بغلان دو کشته و ۱۲ زخمیبرجا گذاشته است. مسوولان محلی ولایت بغلان میگویند، این انفجار ناشی از مواد جاسازی شده در یک موترسایکل بوده که حوالی ساعت ۱۰ پیش از ظهر در نزدیکی مسجد جامع شهر کهنه ولسوالی نهرین صورت گرفته است.
احمدجاوید بشارت، سخنگوی پولیس ولایت بغلان روز سه شنبه، چهاردهم جوزا در صحبت با روزنامه ۸صبح گفت، مواد جاسازی شده هنگامی منفجر شد که نمازگزاران پس از ادای نماز عید به خانههایشان برمیگشتند.
آقای بشارت همچنان افزود، همه قربانیان این رویداد غیرنظامیان هستند که به شفاخانه منتقل شدهاند. در همین حال، مسوولان شفاخانه ۳۵ بستر ولسوالی نهرین، در صحبت با رسانهها گفته است که از میان ۱۲ زخمیاین رویداد، وضعیت سه نفر آنان وخیم بوده و به شفاخانه ولایتی پلخمری منتقل شدهاند.
مسوولیت این انفجار را تا کنون فرد و یا گروهی به عهده نگرفته است، رهبر گروه طالبان اما از این پیش در پیامی به مناسب عید فطر گفته است که تا رسیدن به اهدافشان به جنگ ادامه خواهند داد. با این حال، در ماه رمضان تنها در کابل دستکم ۴۰ غیرنظامی کشته و ۸۶ نفر دیگر زخمی شدهاند.