رشوه دادن امریکا به کشورهای جهان برای جلوگیری از خرید جنگ افزار روسی

0
1704
امریکا به کشورهای که از خرید جنگ افزار روسی امتناع ورزند

رشوه دادن امریکا به کشورهای جهان برای جلوگیری از خرید جنگ افزار روسی

© REUTERS / Stringer
جهان

دریافت لینک کوتاه

امریکا قصد دارد در سراسر جهان برنامه اعلام نشده کمک رسانی مالی به کشورهایی را اجرا کند که حاضر باشند از خریداری جنگ افزار روسی صرف نظر کنند.

به گزارش اسپوتنیک به نقل از Defence One، پیش از این چنین کمک هایی به کشورهای اروپای شرقی واگذار می شد که پیشین از این عضو پیمان ورشو بودند.

برنامه اروپایی مربوطه موسوم به ERIP در شش کشور اروپایی اجرا می شود و در چارچوب آن در صورت صرف نظر کردن این کشورها از استفاده از موتر های نظامی و بالگردهای ساخت شوروی و روسیه و خریداری تسلیحات ساخت امریکا به جای آنها،کمک های مالی ایالات متحده واگذار می شود. مثلاً اسلواکی 50 میلیون دالر برای خریداری بالگرد و کرواسی 25 میلیون دالر برای خریداری موتر های نظامی از امریکا دریافت کرد. حالا ایالات متحده قصد دارد این برنامه را در سراسر جهان اجرا کند.

یک مقام وزارت خارجه امریکا گفت:- “هدف ما کمک به شریک های ما در متوقف کردن صادراتی است که به پیمانکاران، پرسنل خدماتی و لوازم یدکی ساخت روسیه امکان می دهد وارد پایگاه های نظامی ناتو شوند”.

طبق برنامه ERIP، به هرکشور شرکت کننده از آن در صورت صرفنظر کردن از خریداری تسلیحات و موتر های نظامی ساخت روسیه بین 50 تا 100 میلیون دالر اعتبار برای نوسازی تجهیزات جنگی خود واگذار می شود.

سخنگوی وزارت خارجه امریکا خاطرنشان ساخت ممکن است کشورهایی که به خرید لوزام یدکی برای موتر های نظامی خود از روسیه ادامه دهند، مورد تحریم های ایالات متحده قرار بگیرند.

پاسخ ترک

Please enter your comment!
Please enter your name here