بغدادی با حمایت امریکایی‌ها بطور آزادنه گشت و گذار می‌کند

0
1170

عضو پارلمان عراق: بغدادی با حمایت امریکایی‌ها بطور آزادنه گشت و گذار می‌کند

 

© AP Photo / Militant video, File
جهان

دریافت لینک کوتاه
 0  0  0

یک عضو پارلمان عراق مدعی شده است که رهبر گروه تروریستی داعش تحت حمایت نظامیان امریکایی، بطور آزادانه در بیابان‌های عراق حرکت می‌کند.

به گزارش اسپوتنیک به نقل از آژانس النشره، حسن سلیم، عضو پارلمان عراق گفته است که ابوبکر بغدادی، رهبر گروه تروریستی داعش، با حمایت نظامیان امریکایی در بیابان‌های عراق در ولایت انبار، گشت و گذار می‌کند.

وی گفته است: “رهبر داعش، بغدادی در بیابان غربی در ولایت انبار تحت حمایت نظامیان امریکایی قرار دارد… وی با حمایت امریکایی‌ها میان عراق و سوریه گشت و گذار می‌کند”.

به باور این عضو پارلمان عراق، نیروهای امریکایی به دلیل ترس از اینکه قانون خروج نیروهای خارجی از عراق به تصویب برسد، از بغدادی حمایت می‌کنند”.

این در حالیست که روز چهارشنبه یک کارشناس امنیتی به آژانس بغداد تودی گزارش داد که بغدادی در حال حاضر در سوریه نه بلکه در منطقه‌یی میان دریاچه سارسر و زادگاه وی سامرا، قرار دارد. براساس اطلاعات وی، بغدادی برای تامین امنیت اش در زمان بودنش در عراق از روابط خود با قبایل محلی استفاده می‌کند.

پاسخ ترک

Please enter your comment!
Please enter your name here